İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Sabri Artam Vakfı İlkokulu

216 443 62 68 - 216 412 11 77
Cumhuriyet Mah. Bulgurlu Cad. Uzundere Sokak No26 ÜsküdarİSTANBUL
Vizyon
VİZYONUMUZ Gelişen Türkiye’ye katkıda bulunacak, aydın, çalışkan, sorumluluk sahibi sağlıklı bireyler yetiştirerek çevre kalkınmasının önderliği için birinci basamak olmak. HEDEFLİYORUZ Kİ, Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ, Her öğrencimiz bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisi kazanabilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ, Her öğrencimiz kendisiyle barışık olsun ve çevresiyle etkili iletişim becerisi kurabilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ, Okul toplumunu oluşturan her birey, isteklerinin ve önerilerinin dikkate alınacağını eğimsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilsin. HEDEFLİYORUZ Kİ, OKULUMUZ BULUNDUĞU ÇEVREDE EN TERCİH EDİLEN OKUL OLSUN. ...
Misyon
MİSYONUMUZ Sabri Artam Vakfı İlköğretim Okulu personeli olarak sinerjimizle, pedagojik ilkeler doğrultusunda öğrencilerimize akademik ve bilimsel çalışma prensibi kazandırma amacındayız. İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrencilerin gelişimsel ihtiyaçları ön planda olsun. İstiyoruz ki; Tüm personelin ve öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini sağlayacak çalışmalar süreklilik kazansın. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz uluslararası sözleşmelerle tanınan haklarını bilsin ve savunsun.
Rehber Öğretmen :
Derslik :24<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İKİLİ
07:15-12:30(sabahçılar) 12:50-17:50(öğlenciler)
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Kadıköy ve Ümraniye tarafından gelen Libadiye Caddesinden geçen otobüslerle ulaşılabilinir. Kadıköyden:14B,14ES,15ÇK(Çengelköy-Güzeltepe Otobüsü),8E(Ümraniye Esenevler otobüsü), 14DK,15BK(Beykoz otobüsü)-129T(Bostancı-Taksim otobüsü),11E(Üsküdar Esatpaşa Otobüsü) bu araçlarla gelenler KIRKLAR durağında indiklerinde OPET Petrol istasyonunun iki yanından aşağıya doğru yürümeleri gerekir.Uzundere Sokağına varınca Okulun önüne çıkılmış olunacaktır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
15 Km olup-İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 20 Km dir.(Deniz yolu ulaşım yolu ile)
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu